Κλειστά τα φαρμακεία την Πέμπτη 4/2/2016 - Συμμετέχουμε στην πανελλαδική απεργία

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4/2/2016

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

 

Μετά από μια σειρά επώδυνων μέτρων που έπληξαν το Ελληνικό φαρμακείο τα τελευταία χρόνια και το οδήγησαν ένα βήμα πριν το οριστικό κλείσιμο, έρχεται το προσχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό να μας δώσει την χαριστική βολή. Όμως αυτό το σχέδιο νόμου δεν πλήττει μόνο τους φαρμακοποιούς αλλά όλους τους Έλληνες ελεύθερους επαγγελματίες και έμμεσα όλη την κοινωνία. Η Κυβέρνηση προσδοκά να φτωχοποιήσει όλους τους Έλληνες ελεύθερους επαγγελματίες και αφού εξάντλησε όλους τους φορολογικούς μηχανισμούς έρχεται τώρα να αυξήσει δραματικά τις ασφαλιστικές μας εισφορές. Με το νέο νόμο, καλούμαστε να αποδώσουμε το 70% των εισοδημάτων μας για φόρους και ασφάλιση, χωρίς να αναλογίζεται η κυβέρνηση τις συνέπειες που θα έχει μια τέτοια πρόθεση.

Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να περάσει ένα τέτοιο μόρφωμα.

Συγκροτούμε αρραγές και κοινό διεκδικητικό μέτωπο με όλους τους άλλους κλάδους και φορείς που αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα.

 

Συμμετέχουμε μαζικά στην  24ωρη Γενική Απεργία της 4ης Φεβρουαρίου, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και οι οργανώσεις των ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων.

 

Κατά την ημέρα της απεργίας, τις έκτακτες ανάγκες των συμπολιτών μας σε φαρμακευτική περίθαλψη θα καλύψουν τα φαρμακεία ασφαλείας που θα λειτουργήσουν όλο το 24ωρο, σύμφωνα με τους πίνακες που θα ανακοινωθούν την προηγουμένη της απεργίας.

 

 

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

 

 

Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας

 

Κυριάκος Θεοδοσιάδης               Διονύσιος ΕυγενίδηςΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails