Σημαντική ανακοίνωση για τη διαδικασία ενημέρωσης των φαρμακοποιών από τον ΦΣΘ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΟΜΟΣ3601/1928-8314/1938  Ν.Δ. 171

A.Φ.Μ 090203635 ΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

 

Θεσσαλονίκη, 3 Απριλίου 2019

  

AΡΙΘΜ. Πρωτ: 732

 

Προς: Φαρμακοποιούς του ΦΣΘ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα 3 Απριλίου τίθεται σε εφαρμογή μία νέα μορφή επικοινωνίας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με τα μέλη του. Πρόκειται για τη νέα υπηρεσία newsletter, ένα ηλεκτρονικό έντυπο το οποίο θα αποστέλλεται σε όλους μέσω email και το οποίο θα περιλαμβάνει σημαντικές ανακοινώσεις για εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις του Συλλόγου, για χρηστικά θέματα του ΕΟΠΥΥ, καθώς και για ζητήματα του ΔΙ.ΛΟ.Φ.

Το newsletter θα αποστέλλεται ανά 15ήμερο και πιο συγκεκριμένα την πρώτη και την τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα. Συνεπώς είναι απολύτως αναγκαίο να διατηρείτε ενημερωμένα τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως email και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να μπείτε στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας και να ενημερώσετε τα στοιχεία επικοινωνία σας, ακόμα κι αν στο παρελθόν το έχετε ήδη πράξει. Υπενθυμίζουμε ότι για τη διαδικασία αυτή, συνδέεστε με τους κωδικούς σας στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και στη συνέχεια πηγαίνετε στην κατηγορία «Μέλη» κι από κει επιλέγετε «Επεξεργασία Μέλους». Ενημερώνετε τα στοιχεία σας και μετά πατάτε αποθήκευση. Οδηγίες σύνδεσης στην ιστοσελίδα θα βρείτε στο κάτω μέρος της με τίτλο «Οδηγός Χρήσης Ιστότοπου fsth.gr για Μέλη».

Πλέον όλες οι ανακοινώσεις του Συλλόγου θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά και όχι εντύπως. Άρα θα πρέπει μετά την πρώτη αποστολή του newsletter να ελέγξετε το email σας ώστε να μην έχει πάει στα ανεπιθύμητα ή spam και να το χαρακτηρίσετε σημαντικό (με σημαία ή αστεράκι), ώστε να το λαμβάνεται πάντα.

Η ίδια διαδικασία θα ακολουθείται για την επικοινωνία σχετικά με προγράμματα υπηρεσιών ή θεμάτων που άπτονται περισσότερο τοπικού ενδιαφέροντος (Δήμοι, Δημοτικές Κοινότητες κλπ), γεγονός που καθιστά πολύ σημαντικό να ελέγχετε τακτικά το email σας.

  

Με τιμή

 Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ                    ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

 Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails