Μεγάλη η συμμετοχή στο τρίτο μάθημα του 3ου κύκλου μεταπτυχιακών που διοργανώνει ο ΦΣΘ


Για την ινσουλίνη και τη χρήση της στη θεραπεία των ατόμων που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη ενημερώθηκαν χθες οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του τρίτου μαθήματος του 3ου κύκλου μεταπτυχιακών σεμιναρίων που διοργανώνει και φέτος ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της πόλης (ΦΣΘ).

Εισηγητής ήταν ο επίκουρος καθηγητής Παθολογίας – Διαβητολογίας του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ, υπεύθυνος Διαβητολογικού  Κέντρου  της Α΄ Προπαιδευτικής κλινικής του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ», μέλος δ.σ. της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον σακχαρώδη διαβήτη (ΕΛΕΜΕΔ), Τριαντάφυλλος Διδάγγελος και τίτλος μαθήματος «Θεραπευτικές επιλογές στον Σ.Δ: ινσουλίνη». Στην αίθουσα δεν έπεφτε καρφίτσα, ενώ μετά το τέλος της ομιλίας οι συμμετέχοντες δεν σταμάτησαν να απευθύνουν ερωτήσεις στον εισηγητή.

Το επόμενο μάθημα θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου 2018, στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΦΣΘ. Εισηγητής θα είναι ο παθολόγος – διαβητολόγος, διδάκτωρ Ιατρικής ΑΠΘ, υπεύθυνος Παθολογικού και Διαβητολογικού τμήματος στην κλινική «Άγιος Λουκάς», Γεώργιος Κούρτογλου και τίτλος μαθήματος «Υπογλυκαιμία».

 Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails