Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται ο 3ος κύκλος μεταπτυχιακών του ΦΣΘ


Με διάθεση για απόκτηση νέων γνώσεων επέστρεψαν στα θρανία το 2018 οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης. Τα μαθήματα του 3ου κύκλου μεταπτυχιακών σεμιναρίων που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της πόλης (ΦΣΘ) συνεχίζονται και το νέο έτος με το ενδιαφέρον το φαρμακοποιών να παραμένει αμείωτο.

Χθες πραγματοποιήθηκε το τέταρτο μάθημα με εισηγητή τον παθολόγο – διαβητολόγο, διδάκτορα Ιατρικής ΑΠΘ, υπεύθυνο Παθολογικού και Διαβητολογικού τμήματος στην κλινική «Άγιος Λουκάς», Γεώργιο Κούρτογλου και τίτλο μαθήματος «Υπογλυκαιμία».

Η συνεδριακή αίθουσα του ΦΣΘ ήταν κατάμεστη, ενώ ο ομιλητής έκανε μια αναλυτική και πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση, δίνοντας ταυτόχρονα πρακτικές πληροφορίες στους συμμετέχοντες. 

Το επόμενο μάθημα έχει προγραμματιστεί για τις 29 Ιανουαρίου, ώρα 20:00 με εισηγητή τον ενδοκρινολόγο, διδάκτορα Ιατρικού Τμήματος ΑΠΘ, πανεπιστημιακό υπότροφο, Τμήμα Ενδοκρινολογίας, Διαβήτη και Μεταβολισμού Α΄ Παθολογικής Κλινικής νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ», Σπυρίδωνα Καρρά και τίτλο μαθήματος «Χρόνιες επιπλοκές του σακχαρώδους διαβήτη».

Ο 3ος κύκλος μεταπτυχιακών σεμιναρίων θα ολοκληρωθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2018.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails