ΦΣΘ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος μεταπτυχιακών μαθημάτων


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος κύκλος μεταπτυχιακών σεμιναρίων που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ). Χθες πραγματοποιήθηκε το έκτο και τελευταίο μάθημα του κύκλου με εισηγητή τον παθολόγο – διαβητολόγο, επιστημονικό διευθυντή στην Κλινική Θέρμη της Θεσσαλονίκης, Άγγελο Κλείτσα και τίτλο μαθήματος «Σακχαρώδης διαβήτης και καρδιαγγειακή νόσος».

Η συνεδριακή αίθουσα του ΦΣΘ ήταν κατάμεστη. Ο ομιλητής κέντρισε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να του θέτουν ερωτήματα και να κρατούν σημειώσεις.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού μαθήματος απονεμήθηκαν και τα διπλώματα στους φαρμακοποιούς που συμμετείχαν στον 3ο κύκλο των μεταπτυχιακών μαθημάτων και οι οποίοι περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του 4ου κύκλου. 

Ο ΦΣΘ ευχαριστεί θερμά και τους φαρμακοποιούς που αγκάλιασαν την προσπάθεια και συμμετείχαν μαζικά σε όλα τα μαθήματα και τους ομιλητές που μετέδωσαν τις γνώσεις τους σχετικά με το αντικείμενο της ειδικότητάς τους. Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails