Μεγάλο το ενδιαφέρον των φαρμακοποιών στο τέταρτο μάθημα του 5ου κύκλου μεταπτυχιακών του ΦΣΘ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΟΜΟΣ3601/1928-8314/1938  Ν.Δ. 171

A.Φ.Μ 090203635 ΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

 

Θεσσαλονίκη 29 Ιανουαρίου 2019

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για την όραση των παιδιών; Ποια είναι τα βοηθήματα που μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή των ατόμων με χαμηλή όραση; Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα είχαν την ευκαιρία να λάβουν οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του χθεσινού τέταρτου μαθήματος του 5ου κύκλου μεταπτυχιακών σεμιναρίων με θέμα «Παθοφυσιολογία του οφθαλμού και συνήθεις οφθαλμολογικές παθήσεις» που διοργανώνει ο Σύλλογος.

Εισηγητές ήταν ο ειδικός σε Παιδοφθαλμολογία & Στραβισμό, ειδικευμένος & εξειδικευμένος στη Μεγάλη Βρετανία, MD, PhD, PostDoc, FEBO, FICO, MRCOphth Ν. Κοζέης και τίτλος μαθήματος «Παιδοφθαλμολογία – Νευροφθαλμολογία» και η οπτομέτρης Κυριακή Σκοπελίτη και τίτλος μαθήματος «Ασθενείς με χαμηλή ΄’οραση; Δώστε τους μια ευκαιρία».

Οι ομιλητές κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων φαρμακοποιών, ενώ μετά τις ομιλίες υπήρξαν πολλές ερωτήσεις και έντονη συζήτηση.

Το επόμενο και τελευταίο μάθημα θα γίνει τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019. Εισηγητές θα είναι ο διδάκτωρ Α.Π.Θ., ειδικός στις παθήσεις κερατοειδούς & στη Χειρουργική των Προσθίων Ημιμορίων μετεκπαιδευθείς στο University Complutense of Madrid , PhD Δ. Μικρόπουλος και τίτλος ομιλίας «Γλαύκωμα» και ο ειδικός στην Παθολογία Αμφιβληστροειδούς, μετεκπαιδευθείς στα Royal Infirmary of Edinburgh και West Glasgow Hospital University της Μεγάλης Βρετανίας,  MD, DO Θ. Σουσούρας και τίτλος ομιλίας  «Ωχρά κηλίδα και συμπληρώματα διατροφής».

 Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails