Ολοκληρώθηκε η 6η Εθελοντική Αιμοδοσία του ΦΣ Θεσσαλονίκης


Ολοκληρώθηκε χθες στα γραφεία του Συλλόγου η 6η Αιμοδοσία μας. Μπορεί η προσέλευση των αιμοδοτών να μην ήταν η πρέπουσα για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όμως η συγκομιδή των φιαλών ήταν αρκετή για να μας δώσει δυνάμεις για να συνεχίσουμε. Να μην ξεχνάμε ότι αυτή η υπέρτατη εκδήλωση ανθρώπινης αλληλεγγύης είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας.

Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώσαμε ότι οι μισές φιάλες προήλθαν από νέους αιμοδότες, που είτε έδιναν αίμα για πρώτη φορά είτε ήταν παλιοί αιμοδότες, σε κάποια άλλη τράπεζα αίματος, και ήρθαν να ενισχύσουν το σύλλογό μας. Είναι πολύ θετικό μήνυμα να βλέπουμε νέα πρόσωπα σ' αυτήν την μεγάλη προσπάθειά μας.

Από την μεριά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε, το προσωπικό του Νοσοκομείου "Αγ. Παύλος" που ακούραστα βοήθησε να ολοκληρωθεί η αιμοδοσία, καθώς και τους συναδέλφους που βοήθησαν στην οργάνωση. Κυρίως όμως ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" οφείλουμε σε όλους όσους προσήλθαν είτε κατάφεραν να αιμοδοτήσουν είτε όχι. 

Θα σας περιμένουμε όλους μαζί, παλιούς και νέους αιμοδότες στην επόμενη αιμοδοσία, ωστε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τον αριθμό των 29 φιαλών που συμπληρώθηκαν.

1
2
3
4
5
6
7
8
9Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails