ΦΣΘ: Πόλος έλξης το 18ο PHARMA point που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Οκτωβρίου στο "Ι. Βελλίδης"

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

         ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 ΝΟΜΟΣ3601/1928-8314/1938  Ν.Δ. 171

 A.Φ.Μ 090203635 ΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

 

Θεσσαλονίκη 12 Οκτωβρίου 2018

 

 

AΡΙΘΜ.Πρωτ: 3486

 

Προς: φαρμακοποιούς του ΦΣΘ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Πόλο έλξης για χιλιάδες φαρμακοποιούς και εκπροσώπους της φαρμακευτικής αγοράς απ’ όλη την Ελλάδα θα αποτελέσει το φετινό 18ο PHARMA point που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Οκτωβρίου στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της HELEXPO με κεντρικό θέμα «Η φαρμακευτική φροντίδα στο προσκήνιο».

Είναι το μεγαλύτερο φαρμακευτικό συνέδριο-έκθεση της Βόρειας Ελλάδας, το οποίο έχει συμπληρώσει 17 χρόνια επιτυχίας, ανάπτυξης, εξέλιξης και καταξίωσης. Πλέον αποτελεί θεσμό που τον έχουν αγκαλιάσει με ιδιαίτερη θέρμη η πολιτεία, οι φαρμακευτικοί φορείς της χώρας, τα Μ.Μ.Ε. και η κοινωνία της Θεσσαλονίκης, ενώ φέτος αναμένεται ρεκόρ προσέλευσης φαρμακοποιών από όλη τη χώρα.

Πλούσια και άκρως ενδιαφέρουσα θα είναι και η θεματολογία του συνεδρίου, καθώς το «παρών» θα δώσουν διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί και επιστήμονες από το χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου.

Μέσα από τις εισηγήσεις τους θα ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της έρευνας για νέα φάρμακα, θα αναπτύξουν θέματα που αφορούν την καθημερινή επαφή των φαρμακοποιών με τους χρόνια πάσχοντες, θα παρουσιάσουν τις υπηρεσίες φαρμακείου και τι ισχύει στην Ελλάδα, θα απαντήσουν σε ερωτήματα των συνέδρων σχετικά με την ανάπτυξη του φαρμακείου στις σύγχρονες απαιτητικές οικονομικές συνθήκες και θα προτείνουν λύσεις σε καίρια ζητήματα του κλάδου των φαρμακοποιών.

Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών με τη συμμετοχή πλήθους εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της φαρμακευτικής αγοράς.

Επιπλέον, και τις δύο μέρες του συνεδρίου, στην παράλληλη αίθουσα, έχουν προγραμματιστεί ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και workshops από μεγάλες εταιρείες καλλυντικών του χώρου του φαρμακείου, οι οποίες δίνουν ξανά το «παρών» ύστερα από πολλά χρόνια.

Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή των φαρμακοποιών!

 

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ        ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

 

Επισυνάπτεται η εφημερίδα "ΤΑ νέα του PHARMA point"  με το τελικό πρόγραμμα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το συνέδριο.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails