Δια βίου εκπαίδευση Φαρμακοποιών στις 16/5

Προς:  Τους Φαρμακοποιούς του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσ/νίκης
Θέμα:  Δια βίου εκπαίδευση Φαρμακοποιών

Συνάδελφοι,
Τα μαθήματα της δια βίου εκπαίδευσης των Φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης συνεχίζονται με ένα ακόμη σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ελληνικό παράρτημα του Πανεπιστημίου CARLA της Γαλλίας, το εκπαιδευτικό τμήμα του ομίλου Pierre Fabre.
Το σεμινάριο αυτό, διάρκειας τριών (3) ωρών, έχει θέμα:

«Η καθημερινή στοματική υγιεινή και ο ρόλος του φαρμακοποιού»

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 στην αίθουσα σεμιναρίων του Συλλόγου μας, Εθνικής Αντιστάσεως 173 – 175, Φοίνικας

Πρόγραμμα:

18.00: Προσέλευση - προσφορά καφέ
18.30-21.30: Σεμινάριο

Εισηγήτρια θα είναι η κ. Ράνια Λέχου, Φαρμακοποιός, Διευθύντρια Τμήματος Εξειδικευμένων υπηρεσιών & Εκπαίδευσης και ο κ. Ιωάννης Παπαδάκης, Χημικός, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης Pierre Fabre Oral care.
Όπως γνωρίζετε, η χωρητικότητα της συνεδριακής αίθουσας είναι συγκεκριμένη και για το λόγο αυτό την ομιλία θα παρακολουθήσουν 100 συνάδελφοι. Όσοι ενδιαφέρεσθε να την παρακολουθήσετε, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στα γραφεία του Συλλόγου, στο τηλέφωνο 2310 471776 από την Τετάρτη 9 Μαΐου.
Για όσους συναδέλφους δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία, αλλά και για τους συναδέλφους σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας και από άλλα φαρμακευτικά sites και blog. Οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν την ομιλία μέσω internet θα μπορούν να θέσουν και ερωτήσεις ζωντανά μέσω chat.
Επίσης, η ομιλία μετά το τέλος της μετάδοσης, θα μονταριστεί και θα παραμείνει στην ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή για να την ξαναδείτε ολόκληρη ή κάποιο σημείο που σας ενδιαφέρει.
Σε όσους συναδέλφους παρακολουθήσουν την ομιλία θα χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.


Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας

Κυριάκος Θεοδοσιάδης               Διονύσιος ΕυγενίδηςΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails