Ενημέρωση από τον ΠΦΣ για το νομοσχέδιο του Υπ. Υγείας

ΠΦΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

Προς

Τους Φ.Σ. της Χώρας

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο «διάλογος» με το υπουργείο Υγείας σχετικά με το φαρμακευτικό επάγγελμα. Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος καταγγέλλει την κυβέρνηση του μνημονίου, και απορρίπτει στο σύνολό του «το κυβερνητικό πακέτο μέτρων». Καλεί τους φαρμακοποιούς όλης της χώρας σε πολύμορφες αγωνιστικές κινητοποιήσεις και με συμπαραστάτη τα εκατομμύρια των ασφαλισμένων, των συνταξιούχων και των ασθενών όλης της χώρας, θα δώσουμε αγώνα, μέχρις ότου ανατραπεί η αντιλαϊκή και αντιφαρμακευτική πολιτική.

Αποκαλύφθηκε ότι υπήρχαν προειλημμένες αποφάσεις της Κυβέρνησης οι οποίες παραβιάζουν κατάφωρα τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, καταστρέφουν την φαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα, ξεθεμελιώνουν το ρόλο και την αποστολή των φαρμακοποιών και ποδοπατούν κάθε έννοια προσφοράς μας προς το ασφαλιστικό σύστημα και τους ασθενείς της χώρας.

Τη Δευτέρα συγκαλείται έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου και καλούνται οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι όλης της χώρας να πραγματοποιήσουν Γενικές Συνελεύσεις προκειμένου να οριστούν οι μορφές των κινητοποιήσεων.

 

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΘΕΟΔ.ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ           ΔΗΜ.ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails