Ενημέρωση για εταιρείες FACTORING

Αγαπητοί συνάδελφοi
 
Τις τελευταίες ημέρες πολλοί φαρμακοποιοί δέχονται επιστολές ή τηλεφωνήματα από εταιρείες factoring με προτάσεις σύναψης σύμβασης προεξόφλησης των απαιτήσεων από τα ασφαλιστικά ταμεία.
 
Όπως σας είχαμε εξηγήσει στην τελευταία συγκέντρωση των μελών του Συλλόγου, και όπως θα διαβάσατε σε σχετική αναφορά στο «Φαρμακευτικό Δελτίο» του ΠΦΣ, ο Σύλλογος είναι αντίθετος στην λογική εκχώρησης των απαιτήσεών μας από τα ασφαλιστικά ταμεία (Factoring). Επιπλέον είχαμε επισημαίνει ότι οι σχετικοί όροι είναι ιδιαίτερα επαχθείς. Κατ’ επέκταση ο Σύλλογος δεν έχει καμία συμμετοχή ή συνεργασία και φυσικά καμία ευθύνη για οτιδήποτε σχετικό προπαγανδίζεται, από οιονδήποτε κι αν προέρχεται.
 
Πρέπει να διευκρινίσουμε όμως, ότι ο Σύλλογος δεν έχει το δικαίωμα να εμποδίσει ή να απαγορεύσει οποιαδήποτε εταιρεία (ασφαλιστική, τραπεζική κλπ) στην προώθηση των προϊόντων της.
 
Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα εάν υπάρχει πρόταση ή σύσταση εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αυτό θα γίνει με επίσημο έγγραφο του Συλλόγου και υπογραφές των αρμοδίων.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails