Έκτακτη ενημέρωση για ωράριο και χρέη ασφ. ταμείων

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, κατατέθηκε χθες βράδυ στη Βουλή τροπολογία που ξεχαρβαλώνει και καταστρέφει το ωράριο των φαρμακείων, τα προγράμματα εφημεριών και την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες μας είναι μεγάλο και πολύ άσχημο. Στην τροπολογία αναφέρεται πως όποιος φαρμακοποιός επιθυμεί να λειτουργήσει παραπάνω ώρες το κάνει με μια απλή δήλωση γνωστοποίησης στο Σύλλογο και την Περιφέρεια.

Επίσης για το θέμα των παλαιών οφειλών του ΟΠΑΔ και των άλλων ασφαλιστικών ταμείων, στο κατατεθέν νομοσχέδιο δεν αναφέρονται πουθενά οι ημερομηνίες πληρωμής μας, παρά τα όσα είχαν συμφωνηθεί παρουσία τριών Υπουργών.

Ήδη ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας αναχώρησε για την Αθήνα για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις με τον Πρόεδρο του Π.Φ.Σ. και να πιέσουν για την απόσυρση των επίμαχων άρθρων.

Σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης και ψήφισης των άρθρων όπως σας τα περιγράφουμε, θα πραγματοποιήσουμε Γενική Συνέλευση το πρωί του Σαββάτου 21/1/2012 για να καθορίσουμε τη στάση μας. Αύριο Παρασκευή 20/1/2012 θα σας ενημερώσουμε για τις τελικές εξελίξεις μέσα από το site μας και με μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails