Στις 29/05 οι υποτροφίες του Φ.Σ.Θ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Τη Δευτέρα 29 Μαίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου μας στη μνήμη του πρώην Προέδρου μας ΤΑΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, στην οποία θα απονεμηθούν υποτροφίες στα παιδιά των συναδέλφων φαρμακοποιών που πέρασαν μετά από εξετάσεις στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Θα φιλοξενηθεί στον πανέμορφο υπαίθριο χώρο του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης (Γρηγορίου Λαμπράκη 4 πίσω από το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο), κατάλληλα φωτισμένο και στολισμένο για τη γιορτή αυτή. Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση και την μνήμη του Τάσου Καραγκούνη, να ζήσετε μια όμορφη βραδιά και να χαρείτε τη μαγεία του περιβάλλοντος. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση. Επίσης υπάρχει άνετος χώρος parking αυτοκινήτων.

Την εκδήλωση της απονομής υποτροφιών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης έχουν αγκαλιάσει όλοι ο φαρμακευτικοί φορείς της χώρας καθώς και η κοινωνία και τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης. Το Δ.Σ. του Συλλόγου προετοιμάζει με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια και αυτή την εκδήλωση γιατί πιστεύουμε ότι οφείλουμε να δίνουμε το παρόν στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και συγχρόνως να γράφουμε την ιστορία του Συλλόγου μας.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails