Ισχύουν από 15/05/2012 οι αλλαγές στις καρτέλες εφημεριών

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι οι αλλαγές στις καρτέλες υπηρεσιών του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης είναι έτοιμες και θα ισχύσουν από την Τρίτη 15/5/2012. Όλες τις καρτέλες μπορείτε να τις δείτε (και αν θέλετε να τις εκτυπώσετε) στο τέλος του κειμένου.

Για να μη σας επιφορτίσουμε με διορθώσεις, αποστέλλουμε σε όσα φαρμακεία δεν είναι εφοδιασμένα με το ηλεκτρονικό σύστημα απεικόνισης εφημεριών, νέα φύλλα που αντικαθιστούν τόσο τα προηγούμενα, όσο και τις καρτέλες διημερεύσεων και διανυκτερεύσεων.
Σας υπενθυμίζουμε το ηλεκτρονικό σύστημα απεικόνισης των εφημεριών σε οθόνες είναι η πιο λειτουργική και σύγχρονη λύση για το φαρμακείο και απαλλάσσει τον φαρμακοποιό από επιπλέον γραφειοκρατία. Όσοι ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης που το τοποθετεί.
Σας καλούμε να ελέγξετε όλες τις καρτέλες και να βεβαιωθείτε σε ποιες ακριβώς καρτέλες έχετε ενταχθεί, δεδομένης της πολυπλοκότητας του συστήματος εφημερευόντων φαρμακείων το οποίο μας υποχρέωσαν να χρησιμοποιούμε.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails