Δείτε σε επανάληψη το webinar με θέμα την Αποφρακτική πνευμονοπάθεια

 

ΔEITE TO 2o ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ!
«Γνωρίζοντας καλύτερα τη
Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια»
Δείτε σε επανάληψη το
2o webinar 2016
από τις 16.3.2016 έως και τις 30.3.2016
στην ιστοσελίδα www.ideeaf.gr

Εισηγήτρια:
Ειρήνη Μητσίκη, PhD, Medical Advisor COPD
Χορηγός
 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

 

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και η Novartis Hellas  ενώνουν τις δυνάμεις τους στα πλαίσια της  εκστρατείας «Άκου το Σώμα Σου». Μια σημαντική πρωτοβουλία που σαν στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινού για πρόληψη και σωστό έλεγχο μιας σειράς σημαντικών ασθενειών αλλά και την καθοδήγηση των ασθενών στο σωστό μονοπάτι διάγνωσης, μέσα από το πρωτοβάθμιο σύστημα φροντίδας υγείας.

Το πρόγραμμα αναπτύσσεται σε δυο πυλώνες:

  • Πρώτος πυλώνας, η εκπαίδευση των φαρμακοποιών όλης της χώρας, μέσα από διαδικτυακά σεμινάρια που διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Η θεματολογία των σεμιναρίων θα περιλαμβάνει ενημέρωση και νεότερα δεδομένα για ένα μεγάλο αριθμό ασθενειών που απαντώνται καθημερινά σε ασθενείς που επισκέπτονται τα φαρμακεία όλης της χώρας.
  • Δεύτερος πυλώνας, η υποστήριξη της εκστρατείας ενημέρωσης, από ιατρικές επιστημονικές εταιρίες,  που θα προτρέπουν τα μέλη τους να υποδέχονται στα ιατρεία τους, ασθενείς που παραπέμπονται από φαρμακοποιούς, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Άκου το Σώμα σου». Οι εξετάσεις αυτές, θα διενεργούνται ΔΩΡΕΑΝ την πρώτη φορά.

 

Η εκστρατεία ενημέρωσης «‘Άκου το Σώμα σου» και οι δράσεις υποστήριξης της, θα εξελίσσονται μέσα στη χρονιά και σταδιακά θα εμπλουτίζονται με επιπλέον υπηρεσίες υγείας για τους ασθενείς.

Γιατί να το παρακολουθήσουμε?

  • Για επιμόρφωση
  • Για ενημέρωση στη διαχείριση του ασθενή με ΧΑΠ, Χρόνια Αυθόρμητη Κνίδωση, Διαβήτη και άλλα νοσήματα που επισκέπτεται το φαρμακείο σας

 

Γιατί να απαντήσουμε στις ερωτήσεις στο τέλος του σεμιναρίου?

  • Γιατί μόνο τότε θα μπορούμε να εφαρμόσουμε υπηρεσίες υγείας μέσα στο φαρμακείο μας (μέσω της εκστρατείας «’Άκου το Σώμα σου»)
  • Γιατί πριμοδοτούμαστε με 1 credit από το ΙΔΕΕΑΦ που μας είναι μελλοντικά χρήσιμο για πιστοποιήσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα από τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

 

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσει ο φαρμακοποιός?

  1. Να μπούμε στο site του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf.gr) και να κάνουμε εγγραφή στο πεδίο webinars (αν έχουν κάνει εγγραφή παλιότερα, δεν χρειάζεται εκ νέου)
  2. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία πιστοποίησης εγγραφής από το ΙΔΕΕΑΦ θα μας σταλεί mail επιβεβαίωσης με username & password
  3. Από εκεί και πέρα μπορούμε να παρακολουθήσουμε το webinar και το ΙΔΕΕΑΦ θα μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις
  4. Μέσα στο site και εφόσον συνδεθούμε, θα μπορούμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για την εκστρατεία « Άκου το Σώμα σου».

 

Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι φαρμακοποιοί που θα παρακολουθήσετε τα διαδικτυακά σεμινάρια να απαντήσετε 5 ερωτήσεις στο τέλος του σεμιναρίου που διαρκεί περίπου 20 λεπτά.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails