Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των υποτροφιών του Φ.Σ.Θ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009, με μεγάλη επιτυχία και φέτος, η εκδήλωση απονομής υποτροφιών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση που πρωτοξεκίνησε το 2001, πραγματοποιήθηκε για 9η συνεχή χρονιά και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην προέδρου του Συλλόγου μας, αείμνηστου Τάσου Καραγκούνη. Οι υποτροφίες χορηγούνται στα παιδιά φαρμακοποιών που πέρασαν μετά από εξετάσεις στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Φέτος τιμήθηκαν 33 νέοι φοιτητές και φοιτήτριες από τους οποίους τέσσερις εισήχθησαν στην Φαρμακευτική σχολή.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης σε μία  κατάμεστη αίθουσα από συγγενείς και φίλους των βραβευθέντων φοιτητών αλλά και συναδέλφους και φίλους του αείμνηστου Τάσου Καραγκούνη. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην εξέλιξη της εκδήλωσης σε θεσμό, που έχουν αγκαλιάσει με θέρμη όχι μόνο οι φαρμακοποιοί αλλά και η κοινωνία και τα ΜΜΕ της πόλης μας. Ο θεσμός αυτός έχει στόχο να αναπτύξει ένα κλίμα αλληλεγγύης μεταξύ των συναδέλφων αλλά και να δημιουργήσει την αίσθηση μιας ευρύτερης οικογένειας στο χώρο της Φαρμακευτικής. Η βράβευση περιλαμβάνει εκτός από τον έπαινο του Φαρμακευτικού Συλλόγου και βιβλιάριο της Τράπεζας Πειραιώς με ένα συμβολικό χρηματικό ποσό, γιατί η πραγματική αξία των επιτυχόντων ξεπερνά τα βραβεία και τους τύπους

Στη φετινή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Ορφανός, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης κ. Λευτέρης Τζιόλλας, η Διευθύντρια του ΣΕΥΥΠ κ. Θωμαΐ Τοκμακίδου, ο καθηγητής της Φαρμακευτικής του ΑΠΘ κ. Ευγένιος Κοκάλου και άλλοι επίσημοι.

Τα αναμνηστικά διπλώματα και τις υποτροφίες απένειμαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, μέλη των Δ.Σ. του Π.Φ.Σ., του ΣΥΦΑ, και της ΟΣΦΕ, οι επίσημοι που παραβρέθηκαν καθώς και οι εκπρόσωποι των χορηγών εταιρειών τις οποίες το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά.

Στη φετινή εκδήλωση συμμετείχαν οι φαρμακευτικές εταιρείες ABBOTT LABORATORIES, ALAPIS, ELPEN, GLAXO SMITH KLINE, LILLY – ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ, NOVARTIS, OLVOS, PFIZER, VIANEX καθώς επίσης και η IMS, η Τράπεζα Πειραιώς, η Ο.Σ.Φ.Ε. και ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης.

Μετά το   τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση όπου οι τιμηθέντες νέοι φοιτητές, 16 κορίτσια και 17 αγόρια, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν σκέψεις και να δεχθούν τα συγχαρητήρια και τις ευχές των παρισταμένων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα των γραφείων του Συλλόγου μας, Εθνικής Αντίστασης 173-175 στο εμπορικό κέντρο “Φοίνικας”, Καλαμαριά, όπου στεγάζεται επίσης και το μοναδικό φαρμακευτικό μουσείο της χώρας μας, στο οποίο ξεναγήθηκαν οι καλεσμένοι μας.

Οι τιμηθέντες με υποτροφία 33 νέοι φοιτητές είναι: ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΒΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΒΡΥΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΑΝΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΓΚΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΓΡΟΛΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΔΕΜΠΕΡΔΕΜΙΔΗΣ-ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΒΑΪΑ, ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΝΟΥΤΑ ΕΥΔΟΞΙΑ, ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΑΣΕΜ ΜΙΡΙΑΜ, ΚΑΤΣΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΟΠΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΚΟΤΛΕΑ ΧΑΡΑ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, ΛΑΜΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΑΣΜΑΝΙΔΟΥ ΟΛΓΑ, ΜΙΓΚΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΜΠΕΓΓΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΝΑΟΥΜ ΙΘΩΜΗ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΡΑΜΠΟΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΟΥΛΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΨΑΛΤΗΣ-ΠΑΡΣΑΛΙΔΗΣ ΘΩΜΑΣ, ΨΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails