Συμμετοχή σε περισσότερες εφημερίες

ΠΡΟΣ: Τους φαρμακοποιούς του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης που συμμετέχουν στις καρτέλες διημερεύσεων.

 

ΘΕΜΑ: Νέες καρτέλες διημερεύσεων

 

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

Πριν δύο περίπου χρόνια το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αποφάσισε την αναδιάρθρωση των καρτελών των διανυκτερευόντων φαρμακείων, αυξάνοντας τον αριθμό των φαρμακείων με την χορήγηση περισσοτέρων καρτελών στους συναδέλφους που το επιθυμούσαν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εμπλουτιστούν οι καρτέλες με περισσότερα φαρμακεία και έτσι να γίνεται με καλύτερο τρόπο η εξυπηρέτηση του κοινού, χωρίς να επιβαρυνθούν όσοι συνάδελφοι δεν το επιθυμούσαν με περισσότερες διανυκτερεύσεις.

Στηριζόμενο στην ίδια λογική, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συζήτησε και έφερε στη Γενική Συνέλευση της 19ης Οκτωβρίου 2011, όπου και υπερψηφίστηκε, πρόταση για αύξηση του αριθμού και των διημερευόντων φαρμακείων με όσους συναδέλφους το επιθυμούν. Η πρόταση αυτή κινείται επίσης στα πλαίσια της λογικής που εκφράζει η πρόσφατη σχετική Υπουργική απόφαση. Με τον τρόπο αυτό καταρρίπτεται ο, έτσι κι αλλιώς αβάσιμος, ισχυρισμός της Πολιτείας για μικρό αριθμό εφημερευόντων φαρμακείων και ταυτόχρονα ικανοποιείται σε σημαντικό βαθμό η επιθυμία των συναδέλφων που ζητούν περισσότερες ώρες εργασίας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η πρόταση του Δ.Σ. για γενναία αύξηση του αριθμού των εφημερευόντων φαρμακείων του υπερψηφίστηκε στη Γενική Συνέλευση, προβλέπει για όσους συναδέλφους το επιθυμούν:

·                    διπλασιασμό των καρτελών τους για τα απογεύματα της Δευτέρας και της Τετάρτης 14.30-20.30 (08.30-20.30 στις αργίες)

·                    Οι υπάρχουσες εφημερίες που καλύπτουν όλο το Σαββατοκύριακο εξακολουθούν να ισχύουν

·                    Προστίθεται επιπλέον μία εφημερία Σαββάτου ανά μήνα (εξαιρούνται οι αργίες) που θα καλύπτει τις ώρες 08.30-14.30.

·                    Αυτό το διευρυμένο πακέτο εφημεριών είναι ενιαίο για όλους τους συναδέλφους που θα το επιλέξουν, δηλαδή δεν μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής μόνο το απόγευμα Δευτέρας ή Τετάρτης ή μόνο το πρωί του Σαββάτου.

Όσοι συνάδελφοι δεν εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής σ’ αυτές τις επιπλέον εφημερίες, θα εξακολουθούν να εφημερεύουν όπως μέχρι σήμερα.

Με βάση τα παραπάνω και με το δεδομένο της εθελοντικής συμμετοχής στην αύξηση των διημερεύσεων, καλούμε τους συναδέλφους που επιθυμούν τη συμμετοχή τους σ’ αυτές, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν στα γραφεία του Συλλόγου μέχρι 11-11-2011 την δήλωση συμμετοχής στο διευρυμένο πρόγραμμα, που επισυνάπτεται.

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας

 Κυριάκος Θεοδοσιάδης               Διονύσιος ΕυγενίδηςΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails