Μήνυμα Κυριάκου Θεοδοσιάδη

Ένας λαός, μια κοινωνική ομάδα, μια επαγγελματική ομάδα, μια κοινωνία ανθρώπων, όταν αγωνίζεται για δίκαια αιτήματα, όταν αγωνίζεται με πίεση γι' αυτά, όταν αγωνίζεται ενωμένη, είναι βέβαιο πως τελικά θα νικήσει. Ο πόλεμος, οι αγώνες, η προσπάθεια μπορεί να περάσει από χίλια κύματα, μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά τελικά ο στρατηγικός στόχος θα επιτευχθεί.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά είναι η ενότητα αυτών που αγωνίζονται και διεκδικούν. Και η ενότητα αυτή είναι πολύ πιο αναγκαία όταν θίγονται θεμελιώδη χαρακτηριστικά. Έναν τέτοιο αγώνα δίνουμε αυτές τις μέρες. Αγώνα επιβίωσης, αγώνα για το αύριο αγώνα για τις οικογένειες και τα παιδιά μας.

Τον αγώνα αυτόν το δίνουμε ενωμένοι, αποφασισμένοι, γιατί πιστεύουμε πως έχουμε δίκιο. Γιατί και όλη η κοινωνία έχει καταλάβει πως έχουμε δίκιο.

Γι´ αυτό, την αγωνία μας για το αύριο την κάνουμε αγώνα σήμερα, ώστε να ζήσουμε ως επιστήμονες, ως επαγγελματίες σε ένα καλύτερο αύριο.

Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς.

Τον αγώνα αυτόν το δίνουμε ενωμένοι, αποφασισμένοι, γι´ αυτό και πιστεύουμε ότι η επόμενη μέρα, όποτε έρθει, θα είναι καλύτερη από τη σημερινή.

Κυριάκος Θεοδοσιάδης
Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
Αντιπρόεδρος Πανελλήνιου Φαρμακευτικού ΣυλλόγουΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails