Ημερίδα για τη μηχανογράφηση των φαρμακείων

Την Δευτέρα 16 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY της Θεσσαλονίκης ημερίδα που συνδιοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών, με θέμα “Μηχανογράφηση φαρμακείων και η σχέση τους με τα Ασφαλιστικά Ταμεία”.

Την ημερίδα που παρακολούθησαν πάνω από 800 φαρμακοποιοί, τίμησε με την παρουσία του και ανέπτυξε τα αποτελέσματα της μηχανογράφησης στον έλεγχο των συνταγών, ο Υποδιοικητής του ΙΚΑ κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Ομιλητές ήταν επίσης ο συνάδελφος κ. Δημήτριος Διαμαντόπουλος που παρουσίασε το θέμα "Μηχανογράφηση και έλεγχος κυκλοφορίας φαρμάκων" και ο τεχνικός Διευθυντής του ΕΛΚΕΣΗΠ κ. Γεώργιος Δημητρακόπουλος που παρουσίασε τη χρήση του bar code στο χώρο του φαρμάκου, στην ομιλία του με θέμα "Σήμανση φαρμακευτικών προϊόντων με bar code ΕΑΝ. Η Ελληνική λύση - προβλήματα - προτάσεις". Επίσης έγινε αναλυτική ενημέρωση για τον Β΄ κύκλο του προγράμματος ΔΙΚΤΥΩΘΕΙΤΕ, που δίνει την ευκαιρία απόκτησης όλου του απαραίτητου μηχανογραφικού εξοπλισμού με επιδότηση 40%.

Έξω από το χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση προγραμμάτων φαρμακείου και μηχανημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, την οποία είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν οι φαρμακοποιοί και να ενημερωθούν για τις προσφορές των εταιρειών που ίσχυαν ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η ομιλία του κ. Αμπατζόγλου σε powerpoint

Η ομιλία του κ. Δημητρακόπουλου σε powerpoint

Η ομιλία του κ. Διαμαντόπουλου σε powerpointΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails