Πρόσκληση σε έκτακτη γενικλη συνέλευση την Τετάρτη 10/3

Προς: Τους Φαρμακοποιούς του Φ.Σ.Θ.

Συνάδελφοι
Όπως γνωρίζετε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο, το πρόβλημα με τον ΟΠΑΔ αντί να βελτιώνεται, επιδεινώνεται καθημερινά.
Μετά από πολυήμερες διεργασίες επιτεύχθηκε τελικά, μετά κόπων και βασάνων, η εξόφληση δύο (2) μηνών. Παρ’ όλα αυτά και παρά τις επίμονες προσπάθειες του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, δεν κατέστη δυνατό να πάρουμε συγκεκριμένη απάντηση για το χρόνο εξόφλησης των επόμενων λογαριασμών.
Παράλληλα, η οικονομική κατάσταση των Ασφαλιστικών Ταμείων, όπως παρουσιάζεται τόσο από τους αρμόδιους Υπουργούς, όσο κι από τον ημερήσιο τύπο, καθιστά ιδιαίτερα δυσοίωνη την προοπτική ομαλής ροής των πληρωμών, ειδικά μετά το Μάιο και όχι μόνο για τον ΟΠΑΔ.
Για τα θεσμικά ζητήματα του κλάδου (ποσοστό κέρδους, ιδιοκτησιακό καθεστώς, Νοσοκομειακά φάρμακα, εκπτώσεις προς Ασφ. Ταμεία κ.λπ.) το Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. ολοκλήρωσε έναν κύκλο επαφών με τους Υπουργούς κ.κ. Λοβέρδο, Κατσέλη και Ξενογιαννακοπούλου και είναι σε θέση να παρουσιάσει τα συμπεράσματά του.
Προκειμένου να υπάρξει πλήρης και ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα θέματα αυτά και να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τον ΟΠΑΔ και άλλα, μικρότερα, Ασφ. Ταμεία που καθυστερούν στην εξόφληση των λογαριασμών μας, το Δ.Σ. συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010 σύμφωνα με την πρόσκληση που επισυνάπτεται.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΣΕ   ΕΚΤΑΚΤΗ   ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΩΝ  ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καλούνται τα μέλη του Φαρμακευτικού  Συλλόγου  Θεσσαλονίκης σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010 και ώρα 6.30 μ.μ. στο Συνεδριακό κέντρο POLIS με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Καθυστερήσεις στην εξόφληση των οικονομικών υποχρεώσεων προς τα φαρμακεία του ΟΠΑΔ και άλλων Ασφ. Ταμείων και λήψη αποφάσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

2. Ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα του κλάδου (ποσοστό κέρδους, εκπτώσεις προς τα Ασφ. Ταμεία, Νοσοκομειακά φάρμακα, απελευθέρωση επαγγέλματος κ. α.).

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας

Κυριάκος Θεοδοσιάδης               Διονύσιος ΕυγενίδηςΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails