Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα: Νεότερες εξελίξεις στην επικοινωνία φαρμακοποιού - ασθενή

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010 η επιστημονική εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με θέμα: «Νεότερες εξελίξεις στην επικοινωνία φαρμακοποιού-ασθενή».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο «Πόλις» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 200 φαρμακοποιοί από όλους τους τομείς του φαρμάκου

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό η Αντινομάρχης Υγείας κ. Αθηνά Αηδονά, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Αστέριος Δεληγιάννης και η Α΄Αντιπρόεδρος της ΠΕΦ κ. Μαρία Καπετανίδου.

Επίσης παραβρέθηκαν η Διευθύντρια του ΣΕΥΥΠ Μακεδονίας κ. Θωμαΐ Τοκμακίδου και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης φαρμάκων-φαρμακείων της Ν.Α.Θ. κ. Μαρία Σιδηροπούλου.
Στην εισαγωγική ομιλία, ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα  που απασχολούν τους φαρμακοποιούς και ανέπτυξε τις θέσεις και τις προτάσεις του Συλλόγου.
Ο κεντρικός ομιλητής, συνάδελφος Μανώλης Μιττάκης αναφέρθηκε στα νεότερα δεδομένα στην επικοινωνία φαρμακοποιού – ασθενή, όπως έχουν καταγραφεί από τις τελευταίες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν πάνω στο θέμα αυτό από τη σκοπιά του φαρμακοποιού. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε μπουφές όπου οι φαρμακοποιοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails