Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου το 3ο Webinar από το ΙΔΕΕΑΦ και τον ΠΦΣ

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 3ο διαδικτυακό σεμινάριο από το ΙΔΕΕΑΦ και τον ΠΦΣ, με θέμα «Σύνδρομο Υπερλειτουργικής Κύστης: νεότερα επιστημονικά δεδομένα και όσα πρέπει να γνωρίζει ο φαρμακοποιός», από τις 15:00 έως τις 16:10.

Εισηγητής στο 3ο Webinar είναι ο κ. Ηρακλής Μητσογιάννης, λέκτορας Ουρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χορηγός είναι η εταιρεία PFIZER.

Λίγα λόγια για τα webinars
Tο Ινστιτούτο Δια βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) οργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου, για το εκπαιδευτικό έτος 2012-2013.
Στόχος των σεμιναρίων αυτών είναι η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση των φαρμακοποιών και των βοηθών τους για τις εξελίξεις σε επιστημονικά και κλαδικά θέματα, καθώς και η διά βίου πιστοποιημένη εκπαίδευσή τους σε εξειδικευμένα αντικείμενα που αφορούν φάρμακα, προϊόντα και υπηρεσίες υγείας.
Η μετάδοση των σεμιναρίων θα γίνεται συγκεκριμένες μέρες και ώρες από την ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf.gr), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους φαρμακοποιούς που παρακολουθούν τα σεμινάρια.

H παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα των σεμιναρίων, αλλά και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ideeaf.gr/webinarsΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails