Νέος πρόεδρος του ΠΦΣ ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία κατά την οποία νέος πρόεδρος του Πανελλήνιου εξελέγη ο κύριος Κυριάκος Θεοδοσιάδης, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ενώ τις θέσεις των Α'  και Β΄ αντιπροέδρων καταλαμβάνουν οι κ.κ. Απόστολος Βαλτάς και Κωνσταντίνος Κούβαρης, πρόεδροι των Φαρμακευτικών Συλλόγων Λέσβου και Πειραιά αντίστοιχα.
Η αντικατάσταση του τέως προέδρου κυρίου Θόδωρου Αμπατζόγλου είχε δρομολογηθεί κατόπιν της παραίτησης που υπέβαλε με την ανάληψη των καθηκόντων του ως Διοικητής του ΟΑΕΔ.
Η σύνθεση του υπόλοιπου Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει ως είχε με Γενικό Γραμματέα τον κύριο Δημήτρη Καραγεωργίου, Ταμία τον κύριο Σεραφείμ Ζήκα και Ειδικό Γραμματέα τον κύριο Θανάση Παπαθανάση.

Αμέσως μετά ο κ. Αμπατζόγλου δήλωσε:
«Όπως προανήγγειλα στη Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου του Δ.Σ.  Ο λόγος είναι η διαχείριση του χρόνου μου.
Οι ευθύνες και ο χρόνος που πρέπει να διαθέτω ως Διοικητής του ΟΑΕΔ δεν μου επιτρέπουν να αφιερώσω τον χρόνο που απαιτεί η θέση του προέδρου  του Δ.Σ. του ΠΦΣ.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους του ΔΣ του ΠΦΣ και καλώ όλους τους Φαρμακοποιούς της χώρας να παραμείνουν  Συγκροτημένοι, Ενωμένοι και  Προσηλωμένοι στις αποφάσεις των Συλλογικών Οργάνων και της Γενικής Συνέλευσης του ΠΦΣ. Τους καλώ επίσης να στηρίξουν το νέο προεδρείο στο δύσκολο έργο που έχει να επιτελέσει.»

Ο νέος πρόεδρος κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αντιλαμβάνομαι το μέγεθος των προβλημάτων του κλάδου και συνακόλουθα το μέγεθος των προσπαθειών που πρέπει να καταβάλλω μαζί με τους συνεργάτες μου, που είναι όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΦΣ και όλοι οι πρόεδροι των Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας.
Πιστεύω ότι με ενότητα, αποφασιστικότητα και αγωνιστική διάθεση, θα αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο τρόπο όλα τα προβλήματα που υπάρχουν και όσα ενδεχομένως προστεθούν».


Ευχόμαστε στο νέο προεδρείο του ανώτατου συνδικαλιστικού μας οργάνου να διεκδικεί και να υπερασπίζει με δύναμη, σθένος και διπλωματία τα συμφέροντα του κλάδου μας που τόσο έχει βασανιστεί από την οικονομική κρίση. Καλή επιτυχία στο έργο τους!Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails