Ολοκληρώθηκε η 7η Αιμοδοσία του ΦΣΘ


Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του Συλλόγου η 7η Αιμοδοσία μας. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 19 φιάλες αίματος, πολύ μικρός αριθμός αναλογικά με την δύναμη και την δυναμική του συλλόγου μας.

Η μικρή προσέλευση εθελοντών μας οδηγεί αναγκαστικά στην αυστηρότερη διάθεση την διαθέσιμων φιαλών, αφενός γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη και τα αποθέματα μικρά, αφετέρου είναι άδικο να μην μπορεί η τράπεζα αίματος να καλύψει σε περίπτωση ανάγκης τα μέλη της που τόσο καιρό την συντηρούν. Όσοι δεν μπορούν να δώσουν αίμα για ιατρικούς λόγους μπορούν σε κάθε αιμοδοσία να έρχονται με κάποιο μέλος της οικογένειάς τους ή κάποιον από το ευρύτερο συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον, όπως ακριβώς θα κάνανε και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επίσης όσοι δεν μπορούν να έρθουν τις ημέρες των εκδηλώσεων της αιμοδοσίας, μπορούν να πάνε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο τους βολεύει αρκεί να δηλώσουν ότι "αιμοδοτούν για την τράπεζα αίματος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που διατηρείται στην αιμοδοσία του νιοσοκομείου Αγ. Παύλος". Τέλος να μην ξεχνάμε ότι αυτή η υπέρτατη εκδήλωση ανθρώπινης αλληλεγγύης είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας.

Από την μεριά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε, το προσωπικό του Νοσοκομείου "Αγ. Παύλος" που ακούραστα βοήθησε να ολοκληρωθεί η αιμοδοσία, καθώς και τους συναδέλφους που βοήθησαν στην οργάνωση. Κυρίως όμως ένα μεγάλο "Ευχαριστώ" οφείλουμε σε όλους όσοι προσήλθαν είτε κατάφεραν να αιμοδοτήσουν είτε όχι. 
1Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails