Δελτίο τύπου εταιρείας PFIZER για WEBINARS

“Pfizer Pharma Academy Webinars 2013”

Ένα εκπαιδευτικό Πρόγραμμα σεμιναρίων μέσω διαδικτύου με την υποστήριξη της Pfizer Hellas

Η Pfizer έχοντας ως προτεραιότητα την υποστήριξη των φαρμακοποιών σε εκπαιδευτικά θέματα, οργανώνει σε συνεργασία με την  TACK International και την CCM τη σειρά σεμιναρίων μέσω διαδικτύου “Pfizer Pharma Academy Webinars 2013”.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των Ελλήνων φαρμακοποιών πάνω σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα τους όπως: καλύτερη διαχείριση του φαρμακείου, βελτίωση της επικοινωνίας με τον πελάτη, τεχνικές πώλησης, γνώση νομοθεσίας και οικονομικών, διαχείριση χρόνου και προσωπικού κλπ.

Τα σεμινάρια αυτά θα αναπτύσσουν επώνυμοι εισηγητές, σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε ημερομηνίες που θα ανακοινώνονται από την εταιρεία.

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων γίνεται ελεύθερα μέσω της ιστοσελίδας της Pfizer για τους Φαρμακοποιούς: www.pfizerpro.gr (απαιτείται εγγραφή, αφού αφορά μόνο επαγγελματίες Υγείας). Μετά το πέρας της ζωντανής μετάδοσης, οι παρουσιάσεις θα είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση στο χρόνο που επιθυμεί ο φαρμακοποιός (on demand).

To πρώτο σεμινάριο με θέμα "Δεξιότητες προσέγγισης στο φαρμακείο» θα μεταδοθεί την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 στις 17.30.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails