Επαναληπτικά μαθήματα τις δια βίου εκπαίδευσης

Αγαπητοί συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε, στις 18 Απριλίου ξεκίνησε ο νέος κύκλος της «δια βίου εκπαίδευσης των φαρμακοποιών» με τη συμμετοχή καθηγητών των Φαρμακευτικών σχολών της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, έχοντας γενικό θέμα τα φυσικά φαρμακευτικά προϊόντα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που σας είχαμε ανακοινώσει. Ο κύκλος αυτός ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 23 Μαΐου.

Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στη συνεδριακή αίθουσα των νέων γραφείων του Συλλόγου. Η χωρητικότητα της συνεδριακής αίθουσας αποδείχθηκε μικρή για να φιλοξενήσει όλους τους συναδέλφους που θέλησαν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της σειράς αυτής και το γεγονός αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος για τον ίδιο στόχο: Τη συνεχή επιμόρφωση των φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης.

Επειδή πολλοί συνάδελφοι δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, παρακαλέσαμε τους καθηγητές του Πανεπιστημίου μας, να τα επαναλάβουν, ώστε να μπορέσουν να τα παρακολουθήσουν περισσότεροι φαρμακοποιοί.

Τα επαναληπτικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν:

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2007 με θέμα «Τεκμηριωμένη φυτοθεραπεία», με εισηγητή τον κ. Ι. Νιώπα, Αν/τη Καθηγητή Φαρμακολογίας Α.Π.Θ. και

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2007 με θέμα «Φυτικά προϊόντα στα συμπληρώματα διατροφής – Ασφάλεια χρήσεως», με εισηγητή τον κ. Ε. Κοκκάλου, Αν/τη Καθηγητή Φαρμακογνωσίας Α.Π.Θ.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρεσθε να παρακολουθήσετε τα επαναληπτικά μαθήματα, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στα γραφεία του Συλλόγου, στο τηλέφωνο 2310 471776, από την Πέμπτη 14 Ιουνίου. Επισημαίνουμε ότι τα μαθήματα είναι επανάληψη των προηγούμενων, συνεπώς όσοι τα παρακολούθησαν την πρώτη φορά παρακαλούνται να μη δηλώσουν πάλι συμμετοχή, έτσι ώστε να μπορέσουν να τα παρακολουθήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάδελφοι.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails