13 - 14 Οκτωβρίου το 12ου PHARMAPOINT

12o PHARMA point

ΦΑΡΜΑΚΟ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ & ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
στην ΕΛΛΑΔΑ του 2012

Στο επίκεντρο της νέας όξυνσης των προβλημάτων της φαρμακευτικής περίθαλψης και καθώς ξημερώνει η «επόμενη μέρα» στον Τομέα της Υγείας, ο θεσμός του PHARMA point δίνει ξανά δυναμικό «παρών», αποτελώντας πόλο έλξης για τους φαρμακοποιούς από όλη την Ελλάδα.
Έτσι, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει και φέτος το PHARMA point, στις 13-14 Οκτωβρίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για τα νέα δεδομένα στον χώρο του φαρμάκου, της φαρμακευτικής περίθαλψης και του φαρμακείου, όπως διαμορφώνονται στην Ελλάδα του 2012, και στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 27.
Ενδεικτικά θέματα είναι:
- Εικόνα και τάσεις της ελληνικής και παγκόσμιας φαρμακευτικής αγοράς
- Το μέλλον των ασφαλιστικών ταμείων στην Ελλάδα του 2012
- Ηλεκτρονικές υπηρεσίες και η ασφάλεια της φαρμακευτικής περίθαλψης
- Marketing φαρμακείου σε συνθήκες οικονομικής ύφεσης

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην επιστημονική έρευνα και τα νέα δεδομένα στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων.
Τέλος, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» θα λειτουργήσει έκθεση όπου οι εταιρείες-εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα για πιο ουσιαστική επαφή με χιλιάδες φαρμακοποιούς και συμμετοχή στην προσπάθεια τόνωσης της φαρμακευτικής αγοράς.

Μεγάλος χορηγός του συνεδρίου είναι η εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ.
Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το περιοδικό ΜΕ ΥΓΕΙΑ, το περιοδικό ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, το Health Daily και το pharmacorner.gr.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails