Πραγματοποιήθηκε η δια βίου εκπαίδευση με θέμα την απώλεια βάρους

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2010 στα πλαίσια της «δια βίου εκπαίδευσης των φαρμακοποιών» η επιστημονική ημερίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με θέμα:

«Απώλεια βάρους: Συμβουλές για ένα ασφαλές αποτέλεσμα»

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα των γραφείων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με εισηγήτρια την κα. Αναστασία Κόκκαλη, Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο B.Sc (Hons) και την παρακολούθησαν πάνω από 100 φαρμακοποιοί.
Η ομιλία μεταδόθηκε ζωντανά μέσω internet, και έτσι δόθηκε η δυνατότητα σε συναδέλφους από όλη τη χώρα αλλά και από το εξωτερικό όχι μόνο να την παρακολουθήσουν ζωντανά αλλά να θέσουν και ερωτήσεις μέσω chat. Η μετάδοση της ομιλίας ζωντανά μέσω internet, ήταν κάτι που έγινε για πρώτη φορά από Φαρμακευτικό Σύλλογο και αποτελεί μια ακόμη πρωτοπορία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Μεταδόθηκε από τις ιστοσελίδες του Συλλόγου μας www.fsth.gr, του Φαρμ/κού Συλλόγου Κιλκίς www.fskilkis.gr και της εταιρείας παραγωγής www.livemedia.gr.
Τη μετάδοση παρακολούθησαν 144 διαφορετικοί θεατές με μέσο χρόνο παρακολούθησης 5 λεπτά ανά θεατή, μόνο από την ιστοσελίδα της Livemedia.gr. Ενδεικτικά μερικές από τις πόλεις από τις οποίες δέχθηκε το Livemedia.gr επισκέψεις την ώρα της μετάδοσης:
Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ιωάννινα, Λάρισα, Κοζάνη, Καβάλα, Σπάρτη, Πάτρα και Κύπρος

Ήδη η ομιλία έχει μονταριστεί και έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να μπορείτε οποιασδήποτε στιγμή να ανατρέξετε για να την ξαναδείτε ολόκληρη ή κάποιο σημείο που σας ενδιαφέρει.

Τέλος, σε όσους συναδέλφους παρακολούθησαν την ομιλία χορηγήθηκε μια (1) μονάδα (credit) στα πλαίσια της μοριοδότησής τους, όπως έχουμε αναφέρει στο περιοδικό του Συλλόγου μας «Φαρμακευτικά και… Επίκαιρα», στο τεύχος Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2009 σελ. 17 καθώς επίσης και πιστοποιητικό συμμετοχής.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails