Η εκδήλωση κοπής πίτας ΤΟΥ ΣΥ.ΦΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 6/1/2007 στο Συνεδριακό Κέντρο ΄΄Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ΄΄ της HELEXPO-Δ.Ε.Θ. ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥ.ΦΑ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ πραγματοποίησε εκδήλωση κοπής πίτας για το έτος 2007.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο Νομάρχης Θεσ/νίκης κ. Ψωμιάδης, ο Αντινομάρχης Υγείας κ. Τζόλας, οι Βουλευτές κ.κ. Γκιουλέκας και Μαγκριώτης, ο Αντιδήμαρχος Θεσ/νίκης κ. Παπαδόπουλος και εκπρόσωποι της Διοίκησης άλλων ΣΥ.ΦΑ..

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η πλειοψηφία των Μετόχων του Συνεταιρισμού.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Λ. Φαρσάκης στην ομιλία του ανέπτυξε την πορεία και την προσφορά του ΣΥ.ΦΑ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ στους Μετόχους του τα προηγούμενα έτη και ευχήθηκε μία αντίστοιχα επιτυχημένη χρονιά για το έτος  2007. Επεσήμανε επίσης το γεγονός ότι το 2007 ο ΣΥ.ΦΑ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ συμπλήρωσε 75 ΧΡΟΝΙΑ από την ίδρυσή του, την επέτειο των οποίων θα γιορτάσει κατά την διάρκεια του έτους με ανάλογες εκδηλώσεις. Απευθυνόμενος προς όλους τους παρευρισκόμενους ευχήθηκε η νέα χρονιά να φέρει όλα όσα ο καθένας τους επιθυμεί.

Στην συνέχεια τελέστηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας και ακολούθησε δεξίωση με μουσική και χορό.

Οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τον αριθμό των 800 και διασκέδασαν με κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails