Δελτίο Τύπου της γενικής συνέλευσης 21/1/2012

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης με μοναδικό θέμα τις νεότερες εξελίξεις στο θέμα του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων. Στη Γ.Σ. είχαν κληθεί να παραστούν ο Αντιπεριφερειάρχης  Κ. Μακεδονίας, όλοι οι βουλευτές και οι Δήμαρχοι του Νομού Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και οι Πρόεδροι των Φαρμακευτικών Συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας.

Τη Γενική μας Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας με την ιδιότητά του και σαν επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του ΠΦΣ Θόδωρος Αμπατζόγλου και οι Πρόεδροι ή εκπρόσωποι των Φαρμακευτικών Συλλόγων: Ημαθίας, Χαλκιδικής, Κοζάνης, Έβρου, Ροδόπης, Σερρών, Λάρισας, Κιλκίς και Πέλλας. Την συμπαράστασή τους δήλωσαν οι βουλευτές Σταύρος Καλαφάτης της Ν.Δ. και Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ομόφωνα υπερψηφίστηκε η πρόταση να συμμετέχουμε σε όποια μορφή αντίδρασης αποφασιστεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Φ.Σ. που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 23/1/2012 με βάση τις εξελίξεις που θα έχουν διαμορφωθεί μέχρι τότε. Η πρόταση που εξουσιοδοτήθηκε να εισηγηθεί ο πρόεδρος του Συλλόγου Κυριάκος Θεοδοσιάδης στο Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. είναι να προχωρήσουμε σε απεργιακή κινητοποίηση την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, ημέρα ψήφισης των άρθρων του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει την τροπολογία για το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων στη Βουλή.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails