Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των υποτροφιών του Φ.Σ.Θ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 17 Μαΐου 2008 η εκδήλωση απονομής υποτροφιών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση που πρωτοξεκίνησε το 2001, πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην προέδρου του Συλλόγου μας, αείμνηστου Τάσου Καραγκούνη. Οι υποτροφίες χορηγούνται στα παιδιά φαρμακοποιών που πέρασαν μετά από εξετάσεις στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Φέτος τιμήθηκαν 23 νέοι φοιτητές και φοιτήτριες από τους οποίους πέντε εισήχθησαν στην Φαρμακευτική σχολή.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης σε μία  κατάμεστη αίθουσα από συγγενείς και φίλους των βραβευθέντων φοιτητών αλλά και συναδέλφους και φίλους του αείμνηστου Τάσου Καραγκούνη. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην εξέλιξη της εκδήλωσης σε θεσμό, που έχουν αγκαλιάσει με θέρμη όχι μόνο οι φαρμακοποιοί αλλά και η κοινωνία και τα ΜΜΕ της πόλης μας. Ο θεσμός αυτός έχει στόχο να αναπτύξει ένα κλίμα αλληλεγγύης μεταξύ των συναδέλφων αλλά και να δημιουργήσει την αίσθηση μιας ευρύτερης οικογένειας. Η βράβευση περιλαμβάνει εκτός από τον έπαινο του Φαρμακευτικού Συλλόγου και βιβλιάριο της Τράπεζας Πειραιώς με ένα συμβολικό χρηματικό ποσό, γιατί η πραγματική αξία των επιτυχόντων ξεπερνά τα βραβεία και τους τύπους.

Στη φετινή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο αντιδήμαρχος κ. Ματθαίος Τσούγκας, η αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Κελεσίδου, ο Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Κλεάνθης Βαλαρούτσος, ο εκπρόσωπος του Γ΄ ΣΣ συνάδελφος κ. Δαραβίγκας και άλλοι επίσημοι.

Τα αναμνηστικά διπλώματα και τις υποτροφίες απένειμαν η συνάδελφος κυρία Καραγκούνη-Κεχαγιά Ελένη, σύζυγος του θανόντος προέδρου, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, μέλη των Δ.Σ. του Π.Φ.Σ., του ΣΥΦΑ, και της ΟΣΦΕ, οι επίσημοι που παραβρέθηκαν καθώς και οι εκπρόσωποι των χορηγών εταιρειών τις οποίες το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά.

Στη φετινή εκδήλωση συμμετείχαν οι φαρμακευτικές εταιρείες BOEHRINGER INGELHEIM, ELPEN, GEROLYMATOS, GLAXO SMITH KLINE, LAVIPHARM A.E., LILLY – ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ, NOVARTIS, OLVOS, PFIZER, ROCHE, UNI-PHARMA καθώς επίσης και η IMS, η Τράπεζα Πειραιώς, η Ο.Σ.Φ.Ε. και ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης.

Μετά το   τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση όπου οι τιμηθέντες νέοι φοιτητές 9 κορίτσια και 14 αγόρια, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν σκέψεις και να δεχθούν τα συγχαρητήρια και τις ευχές των παρισταμένων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα των νέων γραφείων του Συλλόγου μας, Εθνικής Αντίστασης 173-175 στο εμπορικό κέντρο “Φοίνικας”, Καλαμαριά, όπου στεγάζεται επίσης και το μοναδικό φαρμακευτικό μουσείο της χώρας μας, στο οποίο ξεναγήθηκαν οι καλεσμένοι μας.

Οι τιμηθέντες με υποτροφία 23 νέοι φοιτητές είναι: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ, ΒΑΜΒΑΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΒΗΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΙΑΣΣΑΦΑΚΗ ΛΕΥΚΗ ΠΑΥΛΙΝΑ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ, ΓΡΟΛΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΑΡΔΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΕΡΕΜΠΟΥΚΑ ΙΛΕΑΝΑ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΠΕΛΛΕΛΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΜΠΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΞΑΝΘΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΙΝΟΤΣΕΝΤΟ, ΣΑΜΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΑΒΑΤΙΔΟΥ ΑΡΧΟΝΤΗ, ΤΣΙΜΤΣΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και ΦΑΡΣΑΚΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails