Πραγματοποιήθηκαν οι ημερίδες για το φαρμακείο στην εποχή του Internet

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή των φαρμακοποιών της Θεσσαλονίκης οι δύο ημερίδες που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος σε συνεργασία με την εταιρεία AEGATE και θέμα "Το Φαρμακείο στην εποχή του ιντερνετ"

Τις ημερίδες προλόγισε ο Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου μας κ. Διονύσιος Ευγενίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις του κλάδου, έδωσε το λόγο στους ομιλιτές, τον Γ.Γ. του Π.Φ.Σ. κ. Καραγεωργίου, τον συνάδελφο κ. Γιάννη Παπαδόπουλο και την κ. Αργυροπούλου.
Προς το τέλος των ομιλιών έφθασαν από την Αθήνα ο Πρόεδρος του Π.Φ.Σ. κ. Βαγιωνάς και ο Πρόεδρος του Φ.Σ.Θ. και Α΄ Αντιπρόεδρος του Π.Φ.Σ. κ. Θεοδοσιάδης οι οποίοι μας ενημέρωσαν για τις εξελίξεις σχετικά με την επιτυχή έκβαση των κινητοποιήσεών μας

Τη δεύτερη μέρα οι ομιλίες άρχισαν με τους συναδέλφους Σπύρο Νικολαΐδη και Γιώργο Κιοσσέ οι οποίοι αναφέρθηκαν στα διάφορα blogg και sites φαρμακευτικού ενδιαφέροντος, συνεχίστηκαν με την κ. Αργυροπούλου η οποία αναφέρθηκε στο σύστημα της aegate και τελείωσαν με τα φρέσκα νέα του κλάδου που έφεραν από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Π.Φ.Σ. στην Αθήνα οι κ.κ. Θεοδοσιάδης και Καραγεωργίου.

Μετά το τέλος και των δύο ημερίδων ακολούθησε δεξίωση.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails