Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα "Θέματα υγείας για άνδρες"

''Θέματα υγείας για άνδρες'' ήταν το θέμα της βραδιάς που διοργάνωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για τα μέλη του, σε συνεργασία με το Κέντρο Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας του στη χώρα.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης με την ευγενική χορηγία της Φαρμακευτικής Εταιρίας BAYER HELLAS, περιελάμβανε μια πρωτότυπη παρουσίαση των θεμάτων υγείας όπως όλα αυτά τα χρόνια έχουν μεταφερθεί από τους Έλληνες στην ανοιχτή γραμμή του ΚΕ.Σ.Α.Υ. Ακολούθησε επιστημονικός σχολιασμός από τους διακεκριμένους επιστήμονες: κ. Δημήτρη Χατζηχρήστου καθηγητή Ουρολογίας ΑΠΘ, κ. Δημήτρη Κούβελα αναπληρωτή καθηγητή Φαρμακολογίας ΑΠΘ και κ. Δημ. Γουλή, λέκτορα Ενδοκρινολογίας Αναπαραγωγής ΑΠΘ.

Η εκδήλωση επιβεβαίωσε πως η τέχνη μπορεί να συνυπάρξει με την επιστήμη καθώς η επιστήμη είναι και τέχνη αφού πριν, αλλά και μετά την καινοτόμα εκπαιδευτική συνάντηση η ομάδα σύγχρονου χορού της DADA-ART ψυχαγώγησε τους καλεσμένους με μια σειρά από καλλιτεχνικά δρώμενα εναρμονισμένα στο θέμα της εκδήλωσης.
Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η PARAMOUNT ADV.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails