Πραγματοποιήθηκε η δια βίου εκπαίδευση με θέμα την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας

Πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου 2011 ένα ακόμα μάθημα στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης των φαρμακοποιών που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της Θεσσαλονίκης για 11η συνεχή χρονιά.

Το μάθημα που πραγματοποιήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα του Συλλόγου μας παρακολούθησαν ζωντανά και συνάδελφοι από όλη την Ελλάδα μέσω ιντερνετ, είχε για θέμα "Νεότερα δεδομένα στη πρόληψη του καρκίνου που προκαλείται από τον ιό HPV".
Εισηγητής ήταν ο κ. Θεόδωρος Αγοραστός, Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας ΑΠΘ, Διευθυντής της Δ’ Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής, του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αγοραστός καθήλωσε πραγματικά τους συναδέλφους που παρευρέθησαν στην ομιλία αφού για περίπου δύο ώρες οι συνάδελφοι που είχαν την τύχη να τον παρακολουθήσουν κρεμόταν από τα χείλη του. Επίσης προσκάλεσε όλους τους συναδέλφους στην 9η επιστημονική συνάντηση για την πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου που πραγματοποιείται στις 13, 14 & 15 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ στην εικόνα της πρόσκλησης της συνάντησης.
Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησαν πολλές ερωτήσεις τόσο από τους παρευρεθέντες όσο και από τους 420 θεατές της ζωντανής μετάδοσης μέσω ιντερνετ από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Καβάλα, Λάρισα, Καρπενήσι, Βόλο, Ηράκλειο, Πάτρα, Ιωάννινα, Γιαννιτσά, Κέρκυρα, Χανιά αλλά και από περιοχές εκτός της χώρας μας.

Η ομιλία και αυτή τη φορά αναμεταδόθηκε από μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων άλλων Φαρμακευτικών Συλλόγων, αλλά και φαρμακευτικών ιστολογίων (blogs). Με τον τρόπο αυτό πολλαπλασιάστηκε ο αριθμός των συναδέλφων που συμμετείχαν και επετεύχθη ο στόχος της ενημέρωσης και εκπαίδευσης ακόμη περισσότερων συναδέλφων μέσα και έξω από την Ελλάδα. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης για άλλη μια φορά έδωσε βροντερό το παρόν στο πλευρό όλων των φαρμακοποιών και ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους και τα συναδελφικά sites και blogs για τη συνεργασία!
Ολόκληρη η εκδήλωση βρίσκεται ήδη ανεβασμένη στο site του Συλλόγου μας για όσους συναδέλφους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν οποιαδήποτε στιγμή.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails