Ενημερωτική ημερίδα για την ηλεκτρονικη συνταγογράφηση τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου στις 6μ.μ στο ΠΟΛΙΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Όπως θα έχετε πληροφορηθεί, από τις 18 Οκτωβρίου αρχίζει η εφαρμογή της ηλεκτρονική συνταγογράφηφης, πανελλαδικά, αρχίζοντας με τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ. Μέχρι τέλους του έτους θα ακολουθήσουν και τα άλλα ασφαλιστικά ταμεία.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του για την ενημέρωση των μελών του πάνω σ’ αυτό το εγχείρημα, διοργανώνει δύο σημαντικές ενημερωτικές ομιλίες.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 στο συνεδριακό κέντρο ΠΟΛΙΣ στους Ταγαράδες, στις 6.00 μ.μ.

όπου και θα παρουσιαστεί αναλυτικά η εφαρμογή, η λειτουργία της και θα γίνουν δοκιμές συνταγογράφησης και εκτέλεσης συνταγών.

Η δεύτερη ενημερωτική ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 10ου PHARMAPOINT, στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης με ομιλήτριες την κα Αθηνά Δρέττα, γενική γραμματέα Κοινωνικής Ασφάλισης και την κα Παρασκευή Καλογεράκη, συνεργάτιδα της γενικής γραμματέως.

Αυτές οι ενημερωτικές ομιλίες είναι εξαιρετικά χρήσιμες και σας καλούμε να τις παρακολουθήσετε για να καταλάβουμε το πνεύμα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης που θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας στο φαρμακείο. Τις ομιλίες αυτές μπορούν να παρακολουθήσουν και όσοι βοηθοί φαρμακείων συμμετέχουν στη διαδικασία εκτέλεσης συνταγών.

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας

Κυριάκος Θεοδοσιάδης               Διονύσιος Ευγενίδης

Όλες οι πληροφορίες για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση σε μορφή .doc (1,78M)Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails