5η Σύνοδος της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Αντιμετώπισης του Ιού των Θηλωμάτων (HPV) (Ελληνικής HPV Εταιρείας) 14-16/9/2012


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
με ιδιαίτερη ευχαρίστηση σας προσκαλούμε και πάλι να συμμετάσχετε στην 5η Σύνοδο της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Αντιμετώπισης του Ιού των Θηλωμάτων (HPV) (Ελληνικής HPV Εταιρείας), η οποία διοργανώνεται με φροντίδα του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας από 14 έως και 16 Σεπτεμβρίου 2012 στο Ξενοδοχείο Ηyatt Regency της Θεσσαλονίκης με θέμα «HPV-σχετιζόμενα νοσήματα σε γυναίκες και άνδρες».
Οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στo εύρος και τη βαρύτητα των συνεπειών της HPV λοίμωξης, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα, καθιστούν αναγκαία την ενασχόληση με κάθε σχετικό νόσημα. Έγκριτοι έλληνες και ξένοι επιστήμονες, εξειδικευμένοι σ’ αυτό το γνωστικό αντικείμενο, θα παρουσιάσουν με διαλέξεις, συζητήσεις στρογγυλής τράπεζας και αντιπαραθέσεις τις υπάρχουσες σχετικές γνώσεις και ιδιαιτερότητες, δίνοντας βαρύτητα στις δυνατότητες της πρωτογενούς (μέσω εμβολίων) και της δευτερογενούς (μέσω screening) πρόληψης της HPV λοίμωξης. Η «αντιδικία» μεταξύ του τεστ Παπανικολάου και του HPV testing, οι πολλά υποσχόμενες «νέες τεχνολογίες» και τα τελευταία εμβολιαστικά νέα θα απασχολήσουν το σημαντικότερο μέρος της επιστημονικής εκδήλωσης. Παράλληλα, θα υπάρξει δυνατότητα για ελεύθερες προφορικές ανακοινώσεις και παρουσιάσεις εργασιών σχετικών με το αντικείμενο της Συνόδου.
Ως προσυνεδριακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2012 Σεμινάριο Κολποσκόπησης και Παθολογίας Τραχήλου με διαλέξεις, quiz και hands-on training. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Κατά τo πέρας της Συνόδου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των Μελών της Εταιρείας, θα είναι δε δυνατή η αποδοχή νέων αιτήσεων επιστημόνων που επιθυμούν να γίνουν μέλη της Εταιρείας.
Ελπίζοντας η συμμετοχή σας και στην 5η Σύνοδο της Ελληνικής HPV Εταιρείας να είναι ιδιαίτερα πολυπληθής, το Διοικητικό Συμβούλιο θα φροντίσει για την αρτιότερη δυνατή διοργάνωσή της.

Θ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ
Πρόεδρος της Ελληνικής HPV Εταιρείας
Α. ΓΑΛΛΗ
Γραμματέας της Ελληνικής HPV Εταιρείας

5η Σύνοδος της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας και Αντιμετώπισης του Ιού των Θηλωμάτων (HPV)Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails