Νέο Webinar ΙΔΕΕΑΦ-ΠΦΣ: 7ο σεμινάριο Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013


Φαρμακογενετική Ανάλυση και Εξατομικευμένη Θεραπεία.
Ο καθοριστικός ρόλος του Φαρμακοποιού

Ομιλητής: Ιωάννης Λ. Λουκάς, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τομέα Φαρμακευτικής Χημείας, Πανεπιστημίου Αθηνών

Μην παραλείψετε στο τέλος της παρακολούθησης του σεμιναρίου να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο που υπάρχει στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας, ώστε να πιστοποιηθεί η παρουσία σας.

Λίγα λόγια για τα webinars
Tο Ινστιτούτο Δια βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) και ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) οργανώνουν εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου, για το εκπαιδευτικό έτος 2012-2013.
Στόχος των σεμιναρίων αυτών είναι η συνεχής και έγκυρη ενημέρωση των φαρμακοποιών και των βοηθών τους για τις εξελίξεις σε επιστημονικά και κλαδικά θέματα, καθώς και η διά βίου πιστοποιημένη εκπαίδευσή τους σε εξειδικευμένα αντικείμενα που αφορούν φάρμακα, προϊόντα και υπηρεσίες υγείας.
Η μετάδοση των σεμιναρίων θα γίνεται συγκεκριμένες μέρες και ώρες από την ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ (www.ideeaf.gr), ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων από τους φαρμακοποιούς που παρακολουθούν τα σεμινάρια.

H παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα των σεμιναρίων, αλλά και να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ideeaf.gr/webinarsΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails