1ο Πανελλήνιο συνέδριο εφαρμοσμένης φαρμακευτικής

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στα θέματα της διά βίου εκπαίδευσης και με πλήρη συνείδηση της σημασίας της συνεχούς επιμόρφωσης των φαρμακοποιών-μελών του, διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Απριλίου 2015, στο ξενοδοχείο THE ΜΕΤ, στη Θεσσαλονίκη.

Έχοντας διαπιστώσει, τα τελευταία χρόνια, το μεγάλο ενδιαφέρον των φαρμακοποιών για τη διά βίου εκπαίδευσή τους, προχωρούμε στη διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής.

Τόσο η θεματολογία του, όσο και οι επιφανείς ομιλητές που έχουν κληθεί να συμμετέχουν, καθηγητές από τα τρία Τμήματα Φαρμακευτικής της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) και καθηγητές της Ιατρικής, θα παρέχουν στους φαρμακοποιούς-συνέδρους τις εφαρμοσμένες και επικαιροποιημένες γνώσεις που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της καθημερινής άσκησης του λειτουργήματός τους.

Στην προσπάθειά μας αυτή σας θέλουμε δίπλα μας και σας καλούμε να εγγραφείτε στο συνέδριο και να το υποστηρίξετε μαζικά.

Σας περιμένουμε όλους!


Κυριάκος Θεοδοσιάδης

πρόεδρος Οργανωτικής ΕπιτροπήςΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails