Δια βίου εκπαίδευση στις 16 Μαρτίου 2011 με θέματα "Κάπνισμα και άπνοια"

Προς:  Τους Φαρμακοποιούς του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσ/νίκης
Θέμα:  Δια βίου εκπαίδευση Φαρμακοποιών

Συνάδελφοι,

Τα μαθήματα της δια βίου εκπαίδευσης των Φαρμακοποιών της Θεσ/νίκης συνεχίζονται την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 στην αίθουσα σεμιναρίων του Συλλόγου μας, Εθνικής Αντιστάσεως 173 – 175, Φοίνικας.

Πρόγραμμα:
19.30: Προσέλευση - προσφορά καφέ
20.00: Έναρξη μαθήματος

Τα θέματα που θα παρουσιασθούν είναι:

«Κάπνισμα, ένας ύπουλος εχθρός»

«Υπνική άπνοια, ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα»

Εισηγητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Γκιουλέκας, Ομότιμος Καθηγητής Πνευμονολογίας ΑΠΘ.

Όπως γνωρίζετε, η χωρητικότητα της συνεδριακής αίθουσας είναι συγκεκριμένη και για το λόγο αυτό την ομιλία θα παρακολουθήσουν 100 συνάδελφοι. Εφόσον υπάρξουν περισσότερες συμμετοχές, η ομιλία θα επαναληφθεί σε χρόνο που θα καθοριστεί  αργότερα.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρεσθε να την παρακολουθήσετε, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στα γραφεία του Συλλόγου, στο τηλέφωνο 2310 471776 από την Τετάρτη 9 Μαρτίου.

Σε όσους συναδέλφους παρακολουθήσουν την ομιλία θα χορηγηθεί μία (1) μονάδα (credit) στα πλαίσια της μοριοδότησης των φαρμακοποιών.

Επίσης, στους συναδέλφους που θα την παρακολουθήσουν θα χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής καθώς και dvd με τις ομιλίες.

Για τους συναδέλφους που δε θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομιλία, αλλά και για τους συναδέλφους σε ολόκληρη τη χώρα και το εξωτερικό, η ομιλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω internet από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, από το site της livemedia.gr, του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς και από πολλά φαρμακευτικά blog. Η ζωντανή μέσω internet μετάδοση της ομιλίας είναι μια ακόμη πρωτοπορία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν την ομιλία μέσω internet θα μπορούν να θέσουν και ερωτήσεις ζωντανά μέσω chat.
Επίσης, η ομιλία μετά το τέλος της μετάδοσης, θα μονταριστεί και θα παραμείνει στην ιστοσελίδα μας έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε οποιαδήποτε στιγμή για να την ξαναδείτε ολόκληρη ή κάποιο σημείο που σας ενδιαφέρει.Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails