Επείγουσα έκκληση του ΦΣΘ για βοήθεια στους πληγέντες στη Βηρυτό

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΝΟΜΟΣ3601/1928-8314/1938  Ν.Δ. 171

A.Φ.Μ 090203635 ΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

 

Θεσσαλονίκη, 10 Αυγούστου 2020

 

Αγαπητοί μου συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Συλλόγου μας για αποστολή βοήθειας στους πληγέντες από την φονική έκρηξη στην Βηρυτό, σας καλώ να συνδράμουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε στην προσπάθεια αυτή.

Αυτά που χρειάζονται περισσότερο, ύστερα από επικοινωνία με την Πρεσβεία του Λιβάνου, είναι betadine, γάζες, αντισηπτικά και μάσκες. Σε συνεννόηση με τον Συνεταιρισμό θα ετοιμάσουμε τέτοια πακέτα των 10-15 Ευρώ και θα χρεωθούν στον λογαριασμό όσων θα λάβουν μέρος. Επειδή η ανάγκη για βοήθεια στην Βηρυτό είναι άμεση, οι παραγγελίες θα δοθούν στις τηλεφωνήτριες την Δευτέρα 10/8 και οι ποσότητες που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν την Τρίτη 11/8 στις εγκαταστάσεις του Δήμου Καλαμαριάς. Από εκεί, μαζί με τα τρόφιμα που μαζεύει για τον ίδιο σκοπό από τος δημότες της Καλαμαριάς ο Δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης, θα αποσταλούν άμεσα στη Βηρυτό.

Όσοι δεν μπορείτε να τα παραγγείλετε από τον ΣΥΦΑ, μπορείτε να τα φέρετε στον Σύλλογο απ' όπου θα προωθηθούν στους πληγέντες με άλλη αποστολή.

Με την προσπάθειά μας αυτή θα αποδείξουμε για μια ακόμη φορά, ότι οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, συμμετέχουμε στις κοινωνικές πρωτοβουλίες για να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας σε κάθε γωνιά του κόσμου! Για άλλη μια φορά με υψηλό συναίσθημα αλληλεγγύης και της ανιδιοτελούς προσφοράς, δίνουμε το παράδειγμα της συνεισφοράς, ακόμη κι από το υστέρημά μας, για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

 

Διονύσιος Ευγενίδης

Πρόεδρος Φ.Σ.Θ.

 Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails