Έτοιμος να συνδράμει τους πληγέντες στη Βηρυτό ο ΦΣΘ-Επιστολές σε ΕΕΣ και Υπ. Υγείας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΝΟΜΟΣ3601/1928-8314/1938 Ν.Δ. 171
A.Φ.Μ 090203635 ΔΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Γραφείο Τύπου

       

Θεσσαλονίκη 7 Αυγούστου 2020

  

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Έτοιμος να συνδράμει τους πληγέντες στη Βηρυτό μετά τις φονικές εκρήξεις στο λιμάνι της πόλης είναι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Με επιστολή του τόσο στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό όσο και στο Υπουργείο Υγείας, ο ΦΣΘ γνωστοποιεί ότι βρίσκεται στη διάθεσή τους για να συμβάλει με κάθε πρόσφορο τρόπο σε μια ενδεχόμενη αποστολή βοήθειας.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή τονίζεται ότι «οι Φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης παρακολουθούν συγκλονισμένοι την τραγωδία που έχει συντελεστεί στη Βηρυτό με τους εκατοντάδες νεκρούς και τους χιλιάδες τραυματίες εξαιτίας των φονικών εκρήξεων στο λιμάνι της πόλης. Σας γνωρίζουμε ότι τις δύσκολες αυτές στιγμές βρισκόμαστε στο πλευρό του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Υπουργείου Υγείας για να συμβάλουμε με κάθε πρόσφορο τρόπο σε μια ενδεχόμενη αποστολή βοήθειας από μέρους σας στην πληττόμενη περιοχή. Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε με όποιο τρόπο μπορούμε για να στηρίξουμε και να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από την ανείπωτη τραγωδία».

Όπως δηλώνει ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Διονύσιος Ευγενίδης, «ο Σύλλογός μας βρίσκεται πάντα στο πλευρό συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη ξεπερνώντας ακόμη και τα ελληνικά σύνορα. Παρακολουθούμε με αγωνία τις εξελίξεις στη Βηρυτό και είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε κι εμείς στην ανακούφιση των πληγέντων αυτής της τραγωδίας».

 Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails