ΦΣΘ: Δημιουργία help desk για την εξυπηρέτηση των φαρμακοποιών

 

  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

        ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 ΝΟΜΟΣ3601/1928-8314/1938  Ν.Δ. 171                                          Θεσσαλονίκη 31 Ιανουαρίου 2018

 

 

Αριθμ. Πρωτ. 109

 

 Προς: τα μέλη του ΦΣΘ

 

                         ΘΕΜΑ «Δημιουργία help desk για την εξυπηρέτηση των φαρμακοποιών»

 

Αγαπητοί συνάδελφοι

 

Πιστοί στην προσπάθειά μας να εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τη λειτουργία του Συλλόγου μας και πάντα με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός help desk στα γραφεία του ΦΣΘ, ενός γραφείου δηλαδή που θα μας βοηθά στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας.

Από την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου θα μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 2310471682 απευθείας με το αρμόδιο άτομο, το οποίο καταγράφει και συγκεντρώνει τα ερωτήματά σας σχετικά με τις συνταγές φαρμάκων και αναλωσίμων. Πρόκειται για την κυρία Νικολέττα Μπούκα, η οποία έχοντας μεγάλη εμπειρία σε θέματα υγείας και μετά από ένα διάστημα ενημέρωσης πάνω στα ειδικότερα θέματα που μας απασχολούν, θα είναι στη διάθεσή σας καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας του Συλλόγου (08:00-15:00).

Η κυρία Μπούκα θα δίνει απαντήσεις στα ερωτήματά σας άμεσα ή το συντομότερο δυνατόν, αλλά κυρίως έγκυρα και υπεύθυνα, με στόχο τη διευκόλυνσή σας και την επίλυση των όποιων προβλημάτων πιθανώς προκύπτουν κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των συνταγών και των παραπεμπτικών.

Με την πρωτοβουλία αυτή, η νέα διοίκηση του ΦΣΘ έρχεται ακόμη πιο κοντά στα προβλήματα της καθημερινότητας των συναδέλφων, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των φαρμακοποιών, αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και φροντίζει για την εξεύρεση λύσεων που διευκολύνουν το έργο μας.

 

                                                                    Με εκτίμηση

                                                            Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ                                                                          ΑΡΓΥΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails