Επιστολή ΠΦΣ προς Omega Pharma Hellas περί άμεσης απόσυρσης παραπομπής για αγορά από συγκεκριμένα ηλεκτρονικά καταστήματα φαρμακείων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΝΠΔΔ

Αθήνα, 12/5/2020

Αρ. Πρωτ. 1639

 


Προς : Omega Pharma Hellas


Θέμα: «Απόσυρση παραπομπής για αγορά από συγκεκριμένα ηλεκτρονικά καταστήματα φαρμακείων»


Κατόπιν σχετικών καταγγελιών λάβαμε γνώση ότι στην ιστοσελίδα του προϊόντος σας XLS MEDICAL (https://www.xlsmedical.gr/) παραπέμπονται – προτρέπονται οι επισκέπτες – καταναλωτές να προβούν στην αγορά των προϊόντων αυτών μέσω δύο (2) συγκεκριμένων ηλεκτρονικών καταστημάτων φαρμακείων, καθώς προωθούνται απευθείας στις ιστοσελίδες των ανωτέρω ηλεκτρονικών φαρμακείων.
Ο Πρόεδρος του Π.Φ.Σ., κ. Απόστολός Βαλτάς, επικοινώνησε εχθές με τον κ. Σουλουμιώτη, Εμπορικό Διευθυντή της εταιρείας σας, προκειμένου να αφαιρεθεί άμεσα η ανωτέρω ανάρτηση. Παρά όμως τις σχετικές διαβεβαιώσεις που έλαβε ο Πρόεδρος του Π.Φ.Σ., παραμένει μέχρι σήμερα η εν λόγω παραπομπή.
Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε για την άμεση αφαίρεση της παραπομπής για αγορά των προϊόντων σας από συγκεκριμένα ηλεκτρονικά καταστήματα φαρμακεία, καθώς τοιουτοτρόπως πλήττονται τα επαγγελματικά συμφέροντα όλων των άλλων φαρμακείων που λειτουργούν στην Ελλάδα.
Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ                         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails