Επείγουσα ανακοίνωση: Υποδείγματα αιτήσεων θεραπείας προς τον ΕΟΠΥΥ για τα Resurgex

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε επιστολή του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου σχετικά με το θέμα των σκευασμάτων Resurgex. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες, επιλέξτε το πρότυπο αίτησης θεραπείας που σας αφορά και συμπληρώστε την αίτηση. 

Τους φακέλους με τα έγγραφα που θα συμπληρώσετε πρέπει άμεσα να τους προσκομίσετε στα γραφεία του ΦΣΘ για να τα αποστείλει ομαδικά στον ΕΟΠΥΥ. 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία ή τη συμπλήρωση των προτύπων παρακαλούμε επικοινωνείτε με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο στο τηλέφωνο 2103410372.

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΝΠΔΔ

Αθήνα, 21/5/2020

Αριθμ. Πρωτ. 1716

 

Προς
Τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους
Της Χώρας


Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Σας αποστέλλουμε τρεις διαφορετικές εκδοχές αιτήσεων θεραπείας (επισυνάπτονται στο τέλος της ανακοίνωσης) για τις περιπτώσεις του Σκευάσματος Ειδικής Διατροφής Resurgex , ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κάθε φαρμακοποιός.

Πιο συγκεκριμένα, τα τρία υποδείγματα αναφέρονται :

1. Για τις περιπτώσεις που είχατε περικοπή ή δεν αποζημιωθήκατε την δαπάνη ή τις δαπάνες.

2. Για τις περιπτώσεις που σας ανακοίνωσαν ότι θα σας καταλογίσουν το ποσό που σας πλήρωσαν , δηλαδή θα σας παρακρατήσουν ή σας παρακράτησαν δαπάνες που αρχικά πληρωθήκατε.

3. Για περιπτώσεις όπου υπάρχει συνδυασμός των δύο παραπάνω περιπτώσεων (1) και (2).

Επίσης :
Κατά την κρίση σας, θεωρούμε ότι υποστηρικτικά θα πρέπει να συνυποβάλετε το ή τα τιμολόγια αγοράς και την υπεύθυνη δήλωση του ασφαλισμένου ή οικείου προσώπου ή τρίτου προσώπου ότι το προϊόν παραλήφθηκε από το φαρμακείο σας ή ό,τι άλλο εκτιμάτε ότι θα βοηθήσει την επιχειρηματολογία σας. 

Τέλος προς διευκόλυνσή σας, χρήσιμο θεωρείται στην περίπτωση που λάβετε υπεύθυνη δήλωση από τον ασφαλισμένο να ληφθούν τουλάχιστον δύο (2) αντίγραφα, καθώς το δεύτερο θα κατατεθεί στην Προκαταρκτική εξέταση που πιθανόν έχετε κληθεί.

Αγαπητοί Συνάδελφοι Πρόεδροι,

Μπορείτε να συγκεντρώνετε τις αιτήσεις θεραπείας των μελών σας και να τις αποστέλλετε ομαδικά στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ στην διεύθυνση που σας έχουμε κοινοποιήσει.


Με εκτίμηση,

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ                         ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

 Εθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails