Οδηγός Χρήσης Ιστότοπου fsth.gr για Μέλη

Νέο: Δείτε και κατεβάστε τις εφημερίες σας στο ημερολόγιο του κινητού ή του υπολογιστή σας με υπενθυμίσεις

Στο σημείο αυτό παρέχονται όλες οι οδηγίες σύνδεσης αλλά και χρήσης του νέου ιστότοπου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης www.fsth.gr

Πριν προχωρήσουμε στη χρήση του ιστότοπου, θα πρέπει να διευκρινιστεί πως ο Σύλλογος δε θα προβεί ξανά σε έκδοση καρτελών εφημεριών. Ο λόγος για αυτό είναι πως οι νέες καρτέλες, στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση με τις παρακάτω οδηγίες, είναι δυναμικές. 

Δυναμικές καρτέλες: Οι καρτέλες αυτές ενημερώνονται αυτόματα για οποιαδήποτε αλλαγή πραγματοποιηθεί σε αυτές σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει πως δε χρειάζεται, αλλά και δεν είναι σωστό ο φαρμακοποιός να εκτυπώνει εκ των προτέρων όλες τις καρτέλες, διότι από την ημέρα της εκτύπωσης μέχρι την ημέρα της χρήσης είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν αλλαγές. 

Εάν λοιπόν το φαρμακείο σας δεν προβάλλει τις εφημερίες μέσω ηλεκτρονικού συστήματος οθόνης, ο πιο σωστός και εύκολος τρόπος για να βρείτε και να εκτυπώσετε τα εφημερεύοντα φαρμακεία της ημέρας που σας ενδιαφέρει, είναι να επισκεφθείτε την εύρεση εφημερευόντων και να ζητήσετε εκτύπωση από το ανάλογο κουμπί. Δείτε παρακάτω:

 1) Σύνδεση μέλους στον ιστότοπο:

  • Η σύνδεση στο δικτυακό τόπο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης είναι εφικτή μόνο στα μέλη του. Για να συνδεθείτε χρησιμοποιήστε ως username τον Αριθμό Μητρώου σας στο Σύλλογο και ως password τον αριθμό ΔΙΛΟΦ του φαρμακείου σας.  

  • Για να βρείτε τον αριθμό μητρώου σας, στην αρχική σελίδα επιλέγετε το Μενού Σύλλογος, κατόπιν επιλέγετε Μέλη και αναζητάτε το επίθετό σας. Στο αποτέλεσμα θα εμφανιστεί ο αριθμός μητρώου σας. 

2) Αφού συνδεθείτε έχετε πρόσβαση στο Μενού Μελών όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις εξής ενέργειες: 

  • Να δείτε τα στοιχεία σας καθώς και του φαρμακείου σας (καρτέλες εφημεριών, συντεταγμένες φαρμακείου κλπ) από το μενού Προβολή Φαρμακοποιού 
  • Να επεξεργασθείτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας καθώς και την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα αλλάζοντας τον κωδικό πρόσβασης (Password) από το μενού Επεξεργασία Μέλους (προτείνεται)
  • Να δείτε και να εκτυπώσετε τους πίνακες εφημεριών από το μενού Πίνακες Εφημεριών
  • Να δείτε και να εκτυπώσετε τις καρτέλες εφημεριών από το μενού Καρτέλες Εφημεριών
  • Να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο και το ΔΙΛΟΦ για θέματα που σας απασχολούν από το μενού Επικοινωνία Μελών

Επειδή πρόκειται να ανανεωθεί η λίστα κινητών τηλεφώνων για την αποστολή sms, αλλά και να δημιουργηθεί βάση δεδομένων με email, ώστε να λαμβάνετε newsletter του Συλλόγου, επισκεφθείτε οπωσδήποτε την επεξεργασία μέλους και ενημερώστε το email σας και τον αριθμό του κινητού σας, ακόμη κι αν μέχρι σήμερα το κινητό σας βρίσκονταν στη λίστα παραληπτών και λαμβάνατε κανονικά τα sms που αποστέλλαμε. 

 

 

Δείτε πως εμφανίζονται οι πίνακες εφημεριών, μπορείτε να τους εκτυπώσετε ανά πάσα στιγμή: 

 

 

Δείτε πως εμφανίζονται οι καρτέλες εφημεριών, μπορείτε να τις προβάλλετε σε δύο μορφές. Η μορφή PDF είναι εκτυπώσιμη.

Σημείωση: Για όσους δεν έχουν οθόνες και επιθυμούν να εκτυπώσουν όλες τις καρτέλες μπορούν να το κάνουν από αυτό το σημείο. Επισημαίνουμε όμως, πως θα πρέπει κάθε φορά πριν χρησιμοποιήσουν μια καρτέλα να επισκέπτονται ξανά αυτή την περιοχή και να ελέγχουν αν έχουν γίνει αλλαγές. Γενικότερα όμως δε συνιστάται αυτός ο τρόπος και προτιμούμε να χρησιμοποιούμε την εκτύπωση εφημερευόντων που περιγράψαμε στην αρχή:

 

 

Δείτε πως μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο και για ποια θέματα από το Μενού Μελών

Παρακαλούμε, για τη δική σας ευκολία προτιμήστε αυτό τον τρόπο επικοινωνίας. 
Επίσης από το σημείο αυτό πραγματοποιούνται πλέον υποχρεωτικά όλες οι αιτήσεις που αφορούν τις εφημερίες 

 

Δήλωση Διευρυμένου Ωραρίου λειτουργίας Φαρμακείου

Για να πραγματοποιήσετε δήλωση διευρυμένου ωραρίου λειτουργίας φαρμακείου ή για να ακυρώσετε μία δήλωσή σας αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε ΕΔΩ

 

Νέο: Δείτε και κατεβάστε τις εφημερίες σας στο ημερολόγιο του κινητού ή του υπολογιστή σας με υπενθυμίσειςΕθνικής Αντίστασης 173 - 175,
Εμπορικό κέντρο Φοίνικας
55134 - Καλαμαριά - Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310 471776
Fax: 2310 227525
emails